Prihvaćanje uvjeta korištenja

Dobrodošli na internetske stranice dječjeg vrtića "Velika Gorica". Naša internetska stranica vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge internetske stranice, bez iznimaka.

Prvim korištenjem bilo kojeg dijela web lokacije www.vrtic-vg.hr, te svih njezinih dijelova dječjeg vrtića "Velika Gorica" (u nastavku samo vrtić) smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim obvezama koje nastaju korištenjem ove internetske stranice, te prihvaćaju koristiti sadržaj ove internetske stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Ako niste suglasni s Uvjetima korištenja, molimo da napustite internetsku lokaciju www.vrtic-vg.hr i ne koristite njezine sadržaje u bilo kojem opsegu i obliku.

Izgled i sadržaj internetske lokacije Vrtića, te Uvjete korištenja možemo iz određenih razloga izmijeniti. Smatrat ćemo da vaše naknadno korištenje web lokacije Vrtića predstavlja vaše prihvaćanje svih eventualnih izmjena Uvjeta korištenja.

Predmetni uvjeti odnose se na slijedeće stavke:

Dopušteno korištenje

Preuzimanje i ispis svakog obrasca, kao npr. Zahtjev za upis djece i sl., te pregled drugih materijala i sadržaja na ovoj adresi moguće je samo i isključivo u osobne svrhe.

Korištenje internetske lokacije u osobne svrhe podrazumijeva čitanje tekstualnog sadržaja i gledanje grafičkog i video sadržaja samo i isključivo korištenjem programa za internetsko pretraživanje (web browser).

Nedopušteno korištenje

Zabranjeno je bilo kakvo spremanje i/ili arhiviranje grafičkog ili video sadržaja na računalo korisnika ili bilo koje računalo trećih osoba, a koje nije u vlasništvu i odgovornosti Vrtića.

Zabranjeno je javno prikazivanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, izradi kopija, te svakoj drugoj vrsti uporabe cjelovitog sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričitog pismenog dopuštenja Vrtića i drugih vlasnika autorskih prava. Ako je takvo dopuštenje izdano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo.

Autorska prava

Sadržaj na web lokaciji Vrtića je zaštićen autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja nije dozvoljeno.

Sadržaj objavljen na internetskim stranicama Vrtića smije se koristiti samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu, te uz poštivanje svih autorskih i drugih vlasničkih prava te svakog navedenog ograničenja prava.

U skladu s Preporukom pravobraniteljice za djecu o medijskom izvještavanju o djeci, kao i drugim zakonima i pozitivnim propisima, sve fotografije i video sadržaj objavljeni na stranicama Vrtića imaju pismenu suglasnost za objavljivanje od strane roditelja, staratelja ili skrbnika čija se djeca nalaze na istima.

Fotografije i video sadržaj objavljeni na stranicama Vrtića prikazuju djecu, sadašnje i bivše polaznike Vrtića, u njihovim aktivnostima i raznim pedagoškim programima, u objektima Vrtića i izvan njega (izleti, ljetovanja i sl.), kada su isti u organizaciji Vrtića.

Fotografije i video sadržaj učinjen je isključivo od strane ovlaštenih djelatnika Vrtića, čime Vrtić polaže pravo vlasništva na navedeni materijal, te zadržava sva autorska prava. Vrtić nema nikakvu obvezu dijeliti i/ili dostavljati foto i video materijal bilo kome, pa tako niti roditeljima, starateljima ili skrbnicima čija se djeca nalaze na navedenim materijalima.

Na stranicama Vrtića se ne objavljuju foto i video sadržaji iz privatnih zbirki djece i njihovih roditelja, kao niti od strane trećih osoba koje nisu ovlaštene za stvaranje navedenih sadržaja.

U skladu sa navedenim Uvjetima, korisnik stranice Vrtića ne smije zloupotrebljavati bilo koji dio sadržaja i/ili izravno ili neizravno postupati protivno Uvjetima korištenja stranica Vrtića i/ili bilo kojim drugim zakonskim propisima Republike Hrvatske.