O B A V I J E S T

o upisu djece u dječje vrtiće na području Grada Velike Gorice

   za pedagošku godinu 2019./2020.

Roditelji odnosno skrbnici djece predškolske dobi koji su zainteresirani za upis djece u predškolske ustanove na području Grada Velike Gorice trebaju podnijeti zahtjeve za upis djece u dječje vrtiće. Zahtjevi se podnose od 2. do 15. svibnja 2019. g. na web stranici eUpisi koja se nalazi na poveznici: https://eupisi.gorica.hr/

Zahtjev za upis djeteta može se podnijeti isključivo elektronskim putem u jedan dječji vrtić. Za online prijavu neophodno je imati adresu elektroničke pošte (e-mail). U slučaju da Vam je potrebna pomoć, možete se obratiti dječjem vrtiću kojeg ste odabrali. U navedenom razdoblju, u svakom dječjem vrtiću bit će dostupna osoba koja pruža pomoć pri podnošenju zahtjeva u sljedećim terminima:

              ponedjeljak: 15 – 18 h

              utorak – četvrtak: 11 – 14 h

na adresi sjedišta dječjeg vrtića:

                 Dječji vrtić Velika Gorica – Pucekovićeva 2

Prilikom odabira vrtića i programa, molimo Vas da obratite pažnju na Plan upisa koji definira broj slobodnih mjesta u pojedinom programu sukladno dobi djeteta.

 

U zahtjevu se mogu navesti dvije lokacije unutar jednog vrtića.

O B A V IJ E S T o upisu djece u dječje vrtiće i program predškole (Mala škola) na području Grada Velike Gorice za pedagošku godinu 2019/2020.

Plan upisa

Plan upisa u Dječji vrtić Velika Gorica