Predstavljanje zanimanja: Sportski trener

CENTRALNI OBJEKT PUCEKOVIĆEVA Skupina s ranim učenjem engleskog jezika

Kako bismo nastavili dobru suradnju s roditeljima i što više ih uključili u odgojno-obrazovni rad u našoj skupini, pozvali smo Gitinog tatu, gospodina Zvonimira Jerbića, da nam predstavi svoje zanimanje sportskog trenera koji u svome klubu provodi gimnastiku za djecu u dobi od 3,5 – 15 godina.

Zbog velikog interesa djece za motoričke aktivnosti, posebice za poligone u kojima djeca svladavaju određene prepreke što im predstavlja izazov, veliko uzbuđenje i zadovoljstvo postignutim, dogovorili smo gostovanje gospodina Jerbića, koji je organizirao ogledni sat gimnastike u polivalentu našeg vrtića. Kroz poligon te igre u krugu, djeci je prezentirao vježbe zagrijavanja, ali i osnovne vježbe kako bi im približio „Svijet gimnastike“. Po izrazima dječjih lica i njihovim naknadnim izjavama, zaključili smo da su istinski uživali. Zahvaljujemo gospodinu Jerbiću na suradnji i nadamo se da će nas ponovno posjetiti.

 

Helena H.: “Sve mi je bilo super, a najviše mi se svidjela vježba na strunjači kada smo noge morali dignuti na ljestve.“

Nika Š.: “Trener mi se svidio, jer je bio pošten i zanimljiv, a najviše mi se svidjelo kad smo glumili zekana!“

Vanessa G.: „Super mi je bilo vježbati i ja bih htjela ići na gimnastiku.“

Fran K.: „Ja volim vježbati, jer idem na trening i bilo je dobro.“

Odgojiteljice Anita, Vlatka i Željka