Članci o događanjima

Dječji vrtić Velika Gorica

Dječji tjedan

27.10.2017.

Dječji vrtić Velika Gorica sudjelovao je na raznim manifestacijama povodom Dječjeg tjedna u našem gradu pod motom "Za djetinjstva sklad trebam cijeli grad".

Djeca naše dramsko - scenske skupine sudjelovala su na izložbi plakata „Djeca predstavljaju svoju obitelj“ u Dječjem vrtiću Žirek u novotvorenom objektu. Zatim je uslijedio vrlo sladak dan „Dan palačinki i vafla“ koji je obilježen pripremom ovih delicija u svim našim objektima.

Dječji vrtić Velika Gorica na Dječjem gradskom vijeću imao je svog predstavnika - vijećnika, dječaka Petra Vlahovca koji je zajedno s ostalom djecom, vijećnicima gradonačelniku postavljao zanimljiva pitanja. Druženje djece svih vrtića Grada Velike Gorice održano je na novouređenom igralištu Dječjeg vrtića Žirek uz sportske igre, manifestacijom pod nazivom „Ajmo van“.

U Dječjem tjednu stručne suradnice našeg vrtića, pedagoginja Vedrana Debijađi i psihologinja Ljubica Lovreković održale su zanimljivo predavanje u Centru za mlade, djecu i obitelj, poučnom temom „Koliko i kako očevi sudjeluju u odgoju djece“. Također moramo napomenuti da je u Dječjem tjednu započeo i novi ciklus radionica za roditelje „Rastimo zajedno“ koje se održavaju u našem vrtiću.


Galerija